Over ons

Rechtshulp op een moderne en betaalbare manier

Een nieuwe aanpak voor de rechtspraktijk

Wij zijn gespecialiseerd in een veelvoud aan bestuursrechtelijke kwesties met een baanbrekende aanpak op het gebied van juridische dienstverlening. Geen chique kantoor, maar een van de eerste, daadwerkelijke virtuele kantoren in Nederland. Zodat jij altijd en overal gegarandeerd bent van toegankelijke en kwalitatieve rechtsbijstand.

Dit alternatief voor het meer traditionele juristen- of advocatenkantoor stelt ons in staat om klanten door heel Nederland te bedienen tegen veel lagere markttarieven, en innovatieve en alternatieve vergoedingsregelingen te ontwikkelen door aanzienlijke besparingen op onnodige overheadkosten.

Dit nieuwe model voor de rechtspraktijk biedt een kosteneffectieve oplossing aan jou als klant, zonder ook maar enige concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze expertise

Een bezwaarschrift- of beroepsprocedure vraagt vaak veel meer dan slechts het aangeven van jouw bezwaren tegen het belastende overheidsbesluit. Met onze jarenlange (proces)ervaring bij de rechtbanken, gerechtshoven, de Afdeling Bestuursrechtspraak en de Hoge Raad zijn wij als geen ander in staat om tijdig op juridische valkuilen te anticiperen en adequaat te reageren. Wij helpen je graag op weg naar een oplossing.

OnS TEAM

mr. Chris van Gemert

mr. Chris van Gemert

Senior jurist, wozaanvechten.nl

Studeerde Nederlands recht en behaalde zijn doctoraal in 2004. Met meer dan 15 jaar adviseren en procederen in zowel civiele als bestuursrechtelijke kwesties, heeft hij ruime ervaring met een diversiteit aan zaken. Ook schreef hij eerder voor vakbladen zoals Het Belastingblad, en AB Rechtspraak Bestuursrecht.

Patricia Thio

Patricia Thio

Juridisch medewerker, wozaanvechten.nl

Studeerde Nederlands recht. Heeft een bijzondere affiniteit met het bestuurs(proces)recht. In haar vrije tijd leest en schrijft ze graag, en speelt ze harp.

Jacqueline van Dijk

Jacqueline van Dijk

Juridisch en administratief medewerker, wozaanvechten.nl

Studeerde Nederlands recht aan de Fontys Avans Hogescholen. Heeft een bijzondere affiniteit met het bestuurs(proces)recht.